Zuid-Afrika 2018

Zuid-Afrika 2018 · 02. oktober 2018
Alles is gelukkig goed verlopen en ik was rond 16.00 uur bij pa en ma voor de friet en om het verhaal van dit avontuur te vertellen.

Zuid-Afrika 2018 · 01. oktober 2018
Toch vroeger wakker dan ik de wekker had gezet. Niet omdat het een herrie met mensen was, of dat de wind hard door de tent blies, maar “gewoon” omdat er een paar hyena’s in de voortuin langs het hek liepen die hun gehuil ten gehore brachten. Dan moet je toch even gaan kijken ook al is het nog te donker om foto’s te maken. Tja, toen was ik toch wakker dus heb ik al mijn spullen maar ingepakt en heb ik uitgecheckt. Dan maar op mijn gemak richting vliegveld.

Zuid-Afrika 2018 · 30. september 2018
Vandaag de laatste dag het park in, mee met een dag-safari zodat ik een dagje lekker niet hoef te rijden en alleen maar hoef te kijken. Ik had mijn “Big-five” al binnen en alles wat vandaag nog op de mooi op de foto kon was meegenomen. Om 06.40 uur werd ik bij de lodge opgehaald. Ik kan maar één ding zeggen….. WAUW !!!!

Zuid-Afrika 2018 · 29. september 2018
Een bijzonder dag vandaag. Eerst lekker lui wakker geworden bij de lodge en rond 07.00 uur op weg gegaan naar het park. Vandaag ben ik jarig en ik ga het lekker rustig aan doen, de “Big Five” is binnen en ik heb dan ook niet het gevoel dat ik nog echt iets moet vinden om te fotograferen.

Zuid-Afrika 2018 · 28. september 2018
Vandaag mijn "Big Five" compleet kunnen maken !!! PS: de foto met de 5 dieren en de tekst is niet van mij, die heb ik van het internet gehaald..... De overige foto's zijn wel van mij !

Zuid-Afrika 2018 · 28. september 2018
Vanmorgen vroeg uit bed, ik moest met om 05.00 uur melden voor de “Walking” safari. De “bush-stijl” gerepareerde autoband was nog steeds hard, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht, maar dat was dus een aangename verrassing. Wat een ervaring was die loop-safari zeg.

Zuid-Afrika 2018 · 27. september 2018
Vannacht heerlijk geslapen en vanmorgen weer vroeg uit de veren. Om 05.30 uur stond ik als vierde in de rij om het park in te gaan. Al een aantal dagen waren er diverse mensen in ons kamp die het luipaard hadden gezien. Ver weg in de bomen, dus ik ben ook al twee dagen in alle bomen aan het zoeken om ook die op mijn lijstje bij te kunnen zetten.

Zuid-Afrika 2018 · 26. september 2018
Weer een bijzonder nacht gehad…. Ik had het getjirp van krekels en het gekwaak van kikkers verwacht, maar vannacht hoorde ik ineens een diepe grote grom die van naast de tent leek te komen.

Zuid-Afrika 2018 · 25. september 2018
Wat een herrie was het in dat hotel, ik heb wel gerust, maar van slapen is niet veel gekomen. Mijn spullen had ik al omgepakt en ik ben dan ook om 03.45 uur gaan rijden. De man bij de poort keek wel even raar toen ik vertrok, maar goed. Onderweg mijn eerste ervaring al gehad met het plaatselijke “wildlife” er liep (ik denk) een wilde hond bijna voor de auto door op de snelweg waar ik 120 km per uur reed. Maar na een kleine uitwijkmanoeuvre die gelukkig goed afliep ben ik heelhuids aangekomen.

Zuid-Afrika 2018 · 24. september 2018
De laatste dag van de keuringen. Vandaag de Ras-standaard gekeurd, er waren 3 honden ingeschreven waarvan er 2 zijn geslaagd en er één in de herkansing mag. Daarna heeft Barron mij en zijn familie meegenomen op een boottocht. Vanuit de boot kon ik Kaapstad vanuit weer een andere hoek bekijken.

Meer weergeven