· 

Zuid-Afrika 2018

Vandaag de laatste dag het park in, mee met een dag-safari zodat ik een dagje lekker niet hoef te rijden en alleen maar hoef te kijken. Ik had mijn “Big-five” al binnen en alles wat vandaag nog op de mooi op de foto kon was meegenomen. Om 06.40 uur werd ik bij de lodge opgehaald. 

 

Ik kan maar één ding zeggen….. WAUW !!!! een “once in a lifetime” foto reeks kunnen maken. Om 06.50 uur kwam het luipaard uit de bosjes, stak de weg over, sprong in een boom en ging daar liggen. Tja, als het dan ook nog lukt om scherpe foto’s te maken dan kan je dag al niet meer stuk !!!

 

Daarna ook nog genoten van alle andere dieren, maar die ontmoeting met het luipaard is toch wel de meest bijzondere ontmoeting met een wild dier die ik ooit gehad heb.

 

Om 16.00 uur was ik terug bij de lodge. Nu de foto’s bewerken, de website updaten en dan aan de BBQ en naar bed.

 

Morgen op mijn gemak alles inpakken en dan richting Johannesburg om het vliegtuig terug te pakken. Dan zit de vakantie er echt op.