· 

Zuid-Afrika 2018

Vannacht heerlijk geslapen en vanmorgen weer vroeg uit de veren. Om 05.30 uur stond ik als vierde in de rij om het park in te gaan.

Al een aantal dagen waren er diverse mensen in ons kamp die het luipaard hadden gezien. Ver weg in de bomen, dus ik ben ook al twee dagen in alle bomen aan het zoeken om ook die op mijn lijstje bij te kunnen zetten. 

Na een aantal uren had ik zoiets van, Yvonne er zijn meer beestjes de moeite waard om te fotograferen, dus focus je daar maar op.

 

Wat denk je…… In de loop van de dag op twee verschillende locaties het Luipaard gezien.

 

Op de terugweg bij de poort nog even getankt en toen ik daar weg wilde rijden bleek ik een lekke linker achterband te hebben. Toch goed dat ik de dame die voor me tankte een extraatje had gegeven. Ze belde haar man en die heeft mijn band “geplakt”. Nu maar hopen dat die vol blijft. 

 

De rest van de middag lekker mijn foto’s zitten uitzoeken en bewerken en in de loop van de middag kwam ook het internet weer online. Meteen alles dus maar even bijgewerkt, de Blog op mijn website en effe snel wat foto’s op Facebook geplaatst.

 

Vanavond weer aan de BBQ en dan vroeg naar bed. Morgen moet ik om 05.00 uur bij de ingang van het park zijn, ik heb een “walking” safari geboekt, ik ben benieuwd…..