· 

Zuid-Afrika 2018

Vandaag de eerste dag gekeurd op de Rottweiler show. Het was de dag van de reuen, 37 inschrijvingen. Ik had diverse hele goede Rottweilers in mijn ring en ik was erg blij met mijn CC-Reu, morgen is het tijd voor de 47 ingeschreven teven en van alle finales.

 

De foto's van de show moet ik jullie (voor nu) schuldig blijven, de organisatie had een professionele honden-fotograaf ingehuurd en aangezien ik druk was met keuren heb ik het fotograferen maar aan hem overgelaten..... Nog even geduld dus. 

 

Na de show had ik tijd om snel een douche te nemen en daarna mocht ik weer mee op pad. 

Opnieuw een prachtig uitzicht op een ander deel van Kaapstad. We hadden zelfs tijd om na het avondeten de zon onder te zien gaan.... Dat blijft een magisch moment van de dag.

 

Tevens mijn tweede "wildlife" vast kunnen leggen, een zeeleeuw deze keer :-)